Καραολή και Δημητρίου 254, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310668899

Συχνές ερωτήσεις

Είναι απαραίτητο να παρακολουθήσω τη Θεωρία;
Τα θεωρητικά μαθήματα είναι απαραίτητα για τη σωστή εμπέδωση της κυκλοφορίας και του κώδικα. Ακόμη θα σας διευκολύνουν κατά την πρακτική εκπαίδευση αφού ο εκπαιδευτής θα εξοικονομεί χρόνο και θα επικεντρώνεται στην τεχνική οδήγησης. Έχει παρατηρηθεί ότι οι μαθητές μετά την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων γίνονται καλύτεροι οδηγοί και ποιο προσεκτικοί.

Γίνεται μάθημα και με computer;
Παράλληλα με τα θεωρητικά σας μαθήματα η σχολή σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την άσκηση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη θεωρία.

Έχω ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι μπορώ να δανειστώ το πρόγραμμα;
Φυσικά και μπορείτε. Ζητήστε το πρόγραμμα από το γραφείο της σχολή και πληροφορίες για την εγκατάσταση. Εναλλακτικά, πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και θα χρειαστείτε λογισμικό όπως το 7zip για να το ανοίξετε. Στο αρχείο συμπεριλαμβάνονται οδηγίες χρήσης.

Έχω δίπλωμα, όμως δεν οδηγώ.
Πήρατε αυτοκίνητο και φοβάστε να οδηγήσετε ή έχετε «ξεχάσει» τότε μπορείτε να ζητήσετε από τη σχολή να κάνετε μαθήματα μετεκπαίδευσης για να ανανεώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία.

Τα μαθήματα είναι ατομικά;
Ναι, τα μαθήματα οδήγησης είναι ατομικά και μάλιστα απαγορεύεται η μεταφορά οποιουδήποτε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου! Μόνο τα μαθήματα θεωρίας είναι τμήματα, δηλαδή γκρούπ μαθητών.

Μπορώ να ξεκινάω μάθημα από το σπίτι;
Φυσικά, αρκεί να το ζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή ή το γραφείο της σχολής.

02
01
04
03

ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.