Καραολή και Δημητρίου 254, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310668899

Θεωρητικά Μαθήματα Οδήγησης

Το να είσαι καλός οδηγός είναι κάτι περισσότερο από το χειρισμό ενός αυτοκινήτου. Η θεωρητική εκπαίδευση του κάθε υποψηφίου είναι αναγκαία για να μπορεί να αποκτήσει τη σωστή οδική συμπεριφορά. Ο κάθε εκπαιδευόμενος πρέπει να παρακολουθήσει 21 διδακτικές ώρες* θεωρητικών μαθημάτων. Στις Σχολές μας παρέχουμε όλους του τρόπους θεωρητικής εκπαίδευσης και εξάσκησης στους μαθητών μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την επιτυχία τους. Η σχολή παρέχει θεωρητικά μαθήματα σε υποψήφιους οδηγούς, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα διδασκαλίας με τη χρήση Η/Υ και ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό, που δείχνει τρόπους ορθής η εσφαλμένης οδήγησης, καθώς και τη λειτουργία των βασικών συστημάτων του οχήματος.

Για να περάσεις τις θεωρητικές σου εξετάσεις, θα πρέπει να απαντήσεις σωστά στις 29 από τις 30 ερωτήσεις. Όλες οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής και πρέπει να αγγίξεις την οθόνη για να επιλέξεις τις απαντήσεις που θέλεις. Ο χρόνος εξέτασης είναι 35 λεπτά. Μόλις τελειώσει η εξέταση, θα περιμένεις στην αίθουσα αναμονής μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματά σου

Αν σε βολεύει να διαβάζεις από το βιβλίο μπορείς να προμηθευτείς από τη Σχολή μας το Βιβλίο Θεωρητικής Εξάσκησης για υποψήφιους οδηγούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει όλες τις επίσημες ερωτήσεις και απαντήσεις όπως ορίζονται από το Υπουργείο Μεταφορών και είναι πάντα πλήρως ενημερωμένο. Έτσι θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος με ό,τι χρειάζεσαι για τις θεωρητικές εξετάσεις.

02
01
03
04

ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.